Knipmachines (Trimmers)

Toont alle 10 resultaten


Knipmachine (bladtrimmer)

De Dutch Masters bladtrimmers zijn van de hoogste kwaliteit en vergelijkbaar de bekende Spin-Pro of Tumble Trimmer. Het onderste gedeelte van de trimmer is gemaakt van RVS en het bovenste gedeelte van doorzichtig kunststof zodat je goed in de voortgang van het trimmen in de gaten kunt houden zonder de deksel te verwijderen. Door het gebruik van een bladtrimmer bespaar je veel tijd en moeite doordat je op een efficiënte manier de bladeren van de bloemen verwijderd. De trimmers zijn er in diverse maten beschikbaar afhankelijk van hoeveel je moet verwerken en is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een handmatige of elektrische bladtrimmer. Een veel gekozen knipmachine is ons kleinste model met een diameter van 40cm welke je handmatig moet bedienen. Deze trimmer is ideaal voor thuis gebruik en zeer scherp geprijsd. Ben je klaar met knippen? Maak dan ook gebruik van één van onze droognetten

Voordelen van een knipmachine of bladtrimmer

Het grootste voordeel van een knipmachine is de snelheid waarmee je de planten of bloemen knipt. Afhankelijk van de grote van de gekozen bladtrimmer is het met het kleinste model al mogelijk om ongeveer 150 gram per keer te ontdoen van ongewenste bladeren. Dit gebeurt zonder de bloemen te beschadigen doordat enkel het overtollige blad door het rooster valt en wordt afgesneden door de bijgeleverde snijsnaar. Al het overtollige blad valt hierna in het onderste deel van de bladtrimmer wat je eventueel nog kunt gebruiken voor andere doeleinde.

Dutch Masters Elektrische Knip Machine Trimmer Ø40cm

Handmatige of elektrische knipmachine kiezen?

Heb je geen zin om handmatig aan de bladtrimmer te draaien dan biedt een elektrische knipmachine uitkomst. Dit bespaart je naast tijd ook nog eens fysieke arbeid. De elektrische trimmers worden met een adapter geleverd waarbij je enkel de aan of uit knop hoeft te schakelen.

 

De waardering van www.growdeal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 45 reviews.