Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de betreffende vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@growdeal.nl. .

Terugbetaling

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling.

Als de retourzending is goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 5 dagen het aankoopbedrag gecrediteerd op je rekeningnummer.

Terugbetaling niet ontvangen?

Als je nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@growdeal.nl.

Sale artikelen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Omruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@growdeal.nl en we nemen contact met je op hoe verder te gaan.

Retour adres

Om je aankoop te retourneren kun je het volgende retour adres gebruiken:

Neem contact op voor het betreffende retour adres van jouw land.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van de aankoop. Deze verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als je duurdere artikelen retourneert, raden wij aan om het pakket verzekerd te versturen. 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via sales@growdeal.nl voor vragen over terugbetalingen en retourneren.